Drukte bij The Young Ones.

Het was al een maand van te voren uitverkocht en werd dan ook een grandioos feest op 30 augustus. Een gemeleerd publiek van zo’n vijfenzeventig mensen uit alle windstreken genoot van een drie gangen maaltijd. Bereid met groenten uit eigen moestuin.

Ook aanwezig in Theater Young Ones: zanger Joep van Weert, schrijfster Marlies van Beek, theatermaakster Bernice Horst, saxofonist Tibor Elferink en de dames van Groenkapje. Zij schotelden de gasten hun verplichte portie cultuur voor tijdens de Extra-Extra-Large-editie van het Cultuurdiner.

Deze avondvullende avonden kosten maar tien euro per persoon. Zonder gebruik van subsidie en zonder geitenwollensokken karakter. Dit kan omdat we onze eigen oogst gebruiken en sponsoren achter ons hebben staan. Artiesten en vrijwilligers werken gratis mee.

Meer beeldmateriaal vindt u hier: LINK.