PVC-TV 2

Het TV-programma gaat in op de vraag hoe culturele ondernemers zich staande houden in een tijd dat subsidieverstrekking niet meer vanzelfsprekend is.

Gasten die in het programma voorkomen zijn: Mini-documentairemaker Daan van de Konijnenburg van Daan Ontmoet; Bart Jansen van Friskop, Inspirator van Broerenkwartier Zwolle: Rhoda van Eeden, De Nachtburgemeester van Zwolle en kunstenaar: Jeroen van Doornik, De Stadsdichter van Zwolle: Marieke van Bolderen, interieurarchitect bij Ruimtetuig: Alexandre de Vos, zakelijk leider van Theater Young Ones: Anne van Uum, boekhouder van veel culturele zzp-ers Monique Boertjes, vocalist Klaske Bos, Strik Beats Agency-eindbaas Rik Strick, RAW MOTION-animator: Willem Heijdeman, Tali Fargi van Palet Zwolle, Dean Bachelor Artez Conservatorium Zwolle: Wim Fiselier Verteltheater De Verhalenboot-schipper: Kitty Peetoom, John van den Akker van Project5 & Wethouders-duo Rene de Heer (economie) en Jan Brink (cultuur) van de Gemeente Zwolle.