De grootste bewust onverkiesbare politieke partij van Nederland, heeft zich aangemeld als kandidaat voor de Tilburgse Nachtburgemeesterverkiezingen en wil ook daar een PVC-Nachtburgemeester installeren.

Als de Tilburgers op de Partij stemmen zal de PVC de Nachtburgemeester dictatoriaal benoemen zoals ze dat bijvoorbeeld ook in Zwolle deed. Iemand die goed is voor de stad, zonder verkiezingen. In samenspraak, van onderop en zonder subsidie. De PVC heeft een goed contact met de ‘International Night-mayor Foundation’ (INF) en het Nederlandse netwerk van Nachtburgemeesters. De PVC anticipeert op de groter wordende rol van Nachtburgemeesters wereldwijd en organiseert (na Kortrijk en Amsterdam in 2016 en 2017) het NachtburgemeestersCongres in 2018.

De verkiezingen lopen al een tijdje (vanaf 7 december) en sluiten op 17 december. De PVC gaat koploper Harrie Verkerk waarschijnlijk niet meer inhalen. Toch zal de PVC vrijdag 18 december naar Tilburg gaan om in debatteren met de potentiƫle nachtburgemeesters van Tilburg.

Gunt u Tilburg een Nachtburgemeester van PVC? STEM MEE!

De partijleider in gesprek met de organisatie in Tilburg. In de ‘Dit Kan Nooit Goed Gaan Show’ (radio) van 12 december: