Dichters, muzikanten en een luie man ontmoetten elkaar tijdens Herinnerzinnen, de avond van de poëzie. Een initiatief van de Stadsdichter van Zwolle, Stadkamer en de Partij voor Cultuur.

Hoogtepunt van de avond was de presentatie van “Liefdes van een luie man”, de nieuwe bundel van dichter Casper de Jong. Natuurlijk staat hij deze avond ook op het podium, samen met gitarist Steven Faber.

Verder: optredens van Maaike Rijntjes, de jonge dichter des vaderlands. En Jelle de Boer, één van de meest getalenteerde jonge dichters uit Zwolle. Ook zangeres Klaske Bos trad op, samen met gitaarduo Stretto van Tom Edskes en Sjors Holleboom. Tot slot droegen cultuurwethouder Jan Brink en PVC-Nachtburgemeester Jeroen van Doornik hun favoriete gedicht voor. Presentatie was in handen van Marieke van Bolderen, de Stadsdichter van Zwolle en Martijn van Hese, partijleider van de Partij voor Cultuur.