Windmolens in Zwolle, horizonvervuiling of de energie van de toekomst? Zichtbaar duurzaam versus weerstand en tegenwind. In de uitzending van PVC Radio discussieerden Swollwacht frontman William Dogger en GroenLinks raadslid Remko de Paus over de mogelijke plaatsing van 150-meter hoge windmolens in Zwolle. 

Verder in de uitzending, de zingende kapster uit Assendorp Lizette van Kuik over haar muzikale jaar. Esther Groenenberg en Anna Hoekstra vertellen over de nieuwe theatervoorstelling van the Bluebettes. Rick Strik heeft zijn eigen podium op Eurosonic Noorderslag. En de mode van Map uit het museum, hangt daar een luchtje aan?
Omdat het de langste nacht is, sluiten we de uitzending af met een heleboel nachtburgemeesters uit den landen en hebben we het over dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

En verder…
Eugenie Reichenbach maakte een reportage over tien jaar de Living Room en Frank Futselaar blikt terug op 2016. De muziek werd verzorgd door DJ the Dawgster, de presentatie was in handen van Martijn van Hese, Jeroen van Doornik en Marieke van Bolderen.

Luister terug:

Uur 1:

 

Uur 2: