De Partij voor Cultuur presenteert,
in samenwerking met Club Cele, Jij & Overijssel, RTV Zoo, de Zwolse Theaters, Café Foyé en ZwolleNu:

Het Uitslagen Feest Overijssel

Rechtstreeks, vanuit de hoofdstad van Overijssel, vindt op woensdagavond 15 maart het Uitslagen Feest Overijssel plaats. Café Foyé in het Zwolse theater Odeon wordt voor de gelegenheid één groot politiek café. Tijdens deze avond vindt de live uitzending plaats van PVC Radio die natuurlijk helemaal in het teken staat van de verkiezingen.

De alternatieve uitslagenavond van de PVC! Screw de NOS en schroom niet: kom, of kijk thuis:Hét Uitslagen Feest Overijssel (UFO op PVCradio)! Live via diverse websites en sociale media te zien. Wat betekenen de binnendruppelend uitslagen voor kunst, cultuur en de regio!?Info: www.partijvoorcultuur.nl Het Uitslagen Feest is een samenwerking tussen De PVC, Club Cele, Café Foyé, de Zwolse theaters, RTV ZOo, Jij&Overijssel, ZwolleNu en DeOnlineStrateeg.nl. Als gast onder andere: Ronald A Westerhuis, Derk Moor, Stephan Wageman, Margreet Wieringa, Kees Smits, Jan Brink, Henk Jan Meijer van de Gemeente Zwolle, Eugenie Reichenbach, Piepschuim, Nicolas Mansfield, Richard Vermijs & Marcel Kamphuis. Uw presentatoren: Marieke van Bolderen, Jeroen van Doornik en Martijn van Hese.*

Geplaatst door Partij Voor Cultuur op vrijdag 10 maart 2017


Kijk radio

Presentatoren Martijn van Hese, Jeroen van Doornik en Marieke van Bolderen ontvangen gasten uit de wereld van de politiek en de cultuur. Ze bespreken de voorlopige uitslagen, de tussenstanden, de opkomst en de betekenis van deze verkiezingen voor de regio. Het publiek in de zaal kan meedoen door te reageren op stellingen. Deze speciale verkiezingsuitzending van PVC Radio wordt niet alleen live uitgezonden op stadsomroep RTV Zoo maar is ook mét beeld te volgen via jijenoverijssel.nl en de sociale media. Kortom, radio waar je naar kunt kijken.


Optredens en uitslagen

Tijdens de uitzending  bespreken we de voorlopige uitslagen met onder andere de Zwolse burgemeester Henk Jan Meijer en wethouder Jan Brink, Nicolas Mansfield (Nederlandse Reisopera), Margreet Wieringa (Zwolse Theaters), Ronald A. Westerhuis (beeldhouwer), Marcel Kamphuis (Piratenpartij), Derk Moor (communicatiestrateeg), Stephan Wageman (ZwolleNu) en vele anderen. Er is muziek en zijn er optredens en reportages van onder andere DJ the Dawgster, en de Zwolse stadsdichter Kees Smits en Eugenie Reichenbach.

En natuurlijk zijn er uitslagen. Heel veel uitslagen!  De uitslagen worden live op schermen in Café Foyé getoond en in de uitzending besproken zodat iedereen als eerste op de hoogte is en niets hoeft te missen.

(Tekst gaat door onder de afbeelding.)


Waar is dat feestje?

Vier de verkiezingen met ons mee, wees als eerste op de hoogte van de uitslagen en praat, discussieer en luister mee met de uitzending van PVC Radio. Kom naar het Uitslagen Feest Overijssel en neem je vrienden en partijgenoten mee!


Praktische informatie:
Inloop: 21.30 – 22.00 uur
Programma: 22.00 – 00.00 uur
Toegang: Gratis
Evenement: www.tinyurl.com/PVCradioUFO
Twitterhashtag: #PVCradio