Zet je buurt op Zwart! Video tour.

Martijn van Hese is partijleider van de PVC en Jeroen van Doornik nachtburgemeester van Zwolle, namens de PVC. Ze gingen in een camper op tour door Overijssel voor “Buurt Op Zwart” om zoveel mogelijk lichten uit te krijgen tijdens “Earth Hour”. In 4 dagen produceerde zij 10 video’s die direct online gezet werden. Hiermee bereikten ze 50.000 zielen. De compilatie van alle video’s (een 40 minuten durende aflevering) werd gedeeld door het wereld natuurfonds en is HIER terug te vinden.

“De camper staat al klaar, de camera’s draaien, geluid: check! Beide heren leggen verslag van hun vier dagen en nachten in de provincie en praten met inwoners van Overijssel: hoe wordt er gedacht over energieverbruik? Welke initiatieven besteden al aandacht aan het evenement? En is het in Olst ’s avonds donkerder dan in Enschede?”

Hieronder de 10 video’s.

De video’s zijn gepubliceerd van “oud naar nieuw”, wilt u de tour chronologisch bekijken, begin dan onderaan!

15 maart:
De kers op de taart! Met de gedeputeerde het dak op!

7 maart: ZWOLLE – Aankomst!

7 maart: HENGELO – Ook Hengelo doet mee!

6 maart: HELLENDOORN – Uiteindelijk komt alles goed.

6 maart: OLST-WIJHE – Heen en weer

6 maart: Bonusvideo: Oase van rust…

5 maart: DEVENTER – Deventer duister!

5 maart: ENSCHEDE – Enschede in!

4 maart: SCHALKHAAR – De TIPIsche tent

4 maart: ZWOLLE – We gaan van start!