Op dinsdag 6 februari vond bij Club Cele een Meet-Up plaats: voor, over en met de creatieve industrie in regio Zwolle plaats: De Stem van de Creatieve Industrie Deel 2.

Dit i.s.m. Gemeente Zwolle. De brede creatieve industrie, partijen en belanghebbenden uit andere sectoren gingen met elkaar in gesprek. Door elkaar te ontmoeten en de dialoog aan te gaan.

De PVC verzorgde een wervende video en i.s.m. PENTAV een video-registratie van de avond. Beiden hieronder te bekijken.

Ben jij 6 februari bij De Stem van de Creatieve Industrie Deel 2

Martijn van Hese, partijleider van de Partij Voor Cultuur ging op pad voor de Meet Up: De Stem van de Creatieve Industrie Deel II. Hij interviewde een aantal van de panelleden die volgende week dinsdag [6 februari] te gast zijn. We gaan in gesprek over de toekomst van de Zwolse creatieve industrie. Hoe gaat Zwolle zich onderscheiden van de rest van de creatieve industrie in Nederland? En over de behoefte verkenning van starters en start ups in deze sector. Deze behoefte verkenning is uitgevoerd door hemm in opdracht van Gemeente Zwolle en op deze avond worden de resultaten met ons gedeeld en gaan we het gesprek hierover aan.[WIE ZIJN ER TE GAST?]Jan Brink [wethouder gemeente Zwolle], Pieter Diks [architect], Yilmaz Schoen [ IQ-Media BV], Mireille Kinket [Polymer Science Park], Jos Veldwijk [ LaunchlabNL], Nynke van der Wal [Creatieve Coöperatie], Arie Willem Bijl [Maatschappelijke gebiedsvernieuwing, oa Honigcomplex], Rob Bults [ Zwolle Unlimited], Hilde Palland [hemm], Rene van Beek [BPD Gebiedsontwikkeling] en Thijs van Dieren [ City Developer-s – Perron038] Heb jij je nog niet opgegeven, maar wil je er wel bij zijn? Dan is aanmelden gewenst! We beginnen om 20.00 op het podium van de Hemminkzaal. Klik hier om je aan te melden: http://bit.ly/2By5E8n

Geplaatst door Club Cele op woensdag 31 januari 2018