“Ze ontwaken om een uur of vier
Ze ontbijten met een kleintje bier
Ze gaan uit omdat er thuis niets wacht:
De nuttelozen van de nacht”

(Jacques Brel)

WAKERS, de documentaire

Het fenomeen ‘nachtburgemeester’ rukt op. Steeds meer nachtburgemeesters vervullen een taak in hun stad: in Nederland, maar inmiddels ook in vele steden daarbuiten, zoals Rome, Tokio, Londen, Parijs en New York. De functie wint snel terrein, met toenemende professionaliteit. Veel mensen hebben wel eens van de functie gehoord, maar zijn niet op de hoogte van de persoon achter de naam en de taken die zij voor de stad uitvoert. De vraag ‘Wat doet een nachtburgemeester nu eigenlijk?’ wordt door de PVC beantwoord in de film WAKERS.

U vindt alles over onze documentaire HIER!

Doneer!

Wij hebben jouw hulp nodig om de film Wakers mogelijk te maken. En als je dat doet, zorgen wij ervoor dat dit zeker niet onopgemerkt blijft.  Hier kun je doneren! Afhankelijke van de hoogte van jouw donatie ontvang je een gesigneerde filmposter, je (bedrijfs)naam op de aftiteling, kaarten voor de exclusieve (voor)première, je bedrijfslogo op de filmposter en press-wall, een WAKERS kroegentocht met de nachtburgemeester van Zwolle, een clinic “schilderen in Brood-stijl”, een inspiratiesessie door de mannen van PVC of een exclusieve dag op de set en plek als figurant in de film.