Functies

Martijn van Hese, oprichter, partijleider & theatermaker

Van Hese is van huis uit theatermaker en docent, maar sinds begin 2015 full-time aan het werk voor de door hem gecreëerde PVC. Dat uit zich in organisatie en presentatie van evenementen en het veroorzaken van samenwerkingsverbanden. Persberichten en media-strategieën komen van zijn hand.

Hij is bedenker, organisator, productieleider en presentator van PVC-TV. Klust hier en daar wat bij als video-maker en is presentator van live-evenementen & video’s. Meer over zijn achtergrond is hier te vinden, en over zijn visie op de PVC kunt u hier terecht.

 

Jeroen van Doornik, Nachtburgemeester & kunstenaar

Kunstenaar Van Doornik is in januari 2015 dictatoriaal aangesteld door de Partij voor Cultuur. Dictatoriaal, omdat er zo verschrikkelijk veel verkiezingen zijn. Je hoeft de televisie maar aan te zetten en je kunt op elke scheet stemmen zonder dat je hem geroken hebt.

Van Doornik staat boven partijen en wil verbinden en aanmoedigen. Hij wil bijdragen aan een beter stadsklimaat en staat open voor ideeën, is toegankelijk en aanspreek-baar. Meer over zijn achtergrond is hier te vinden.

 

Marieke van Bolderen, radiomaker & schrijver

Marieke van Bolderen is in september 2015 door de Partij voor Cultuur dictatoriaal benoemd als Stadsdichter van Zwolle. In oktober 2016 heeft zij zich als Stadsdichter teruggetrokken. Na 34 gedichten en 20 optredens vond ze het wel welletjes. Marieke is aangebleven als vast redactielid en presentator van PVCradio.

Meer over haar achtergrond is hier te vinden, en over haar visie op haar functie kunt u hier terecht.